Glazură De Fudge

Glazură De Fudge
Glazura Fudge este o fără gluten rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 391 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, lapte evaporat, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu ciocolată Fudge Cookie Bar și glazură de bezea Marshmallow, Glazură De Fudge, și Glazură De Fudge.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 1 minut, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați bucăți de ciocolată, amestecând până se topește ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
3
Așezați cratița într-un castron cu gheață; bateți glazura cu o lingură de lemn 3 până la 4 minute sau până când se îngroașă și se întinde consistența.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista