Glazură De Citrice
Citrus Glaze necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 3463 calorii, 44G de proteine, și 154g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sarea kosher, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Încercați Ulei de măsline pâine de mac de citrice cu glazură de vanilie de citrice, Cod cu glazură de Chili citrice, și Scoici cu glazură de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați zahărul pudră, coaja, sucul și sarea într-un bol mediu de amestecare și bateți până se omogenizează.
Stropiți imediat peste tortul răcit complet sau păstrați glazura la frigider într-un recipient etanș până la 2 zile. Se amestecă bine înainte de utilizare.
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și încălziți la 375 grade F.
Înveliți o tigaie cu tub de aluminiu de 10 inci sau 2 tigăi (9 pe 5 inci) cu 1 lingură de unt și praf cu 2 linguri de făină.
Combinați restul de 12 uncii de unt și zahăr în vasul unui mixer de suport și smântână timp de 6 minute la viteză medie, folosind atașamentul cu palete. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Cu mixerul care rulează la cea mai mică viteză, adăugați ouăle, câte 1 pe rând, asigurându-vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Oprindu-se din nou o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Acest lucru va dura aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați vanilia și sarea și bateți la viteză medie timp de 30 de secunde.
Cu mixerul la cea mai mică viteză adăugați făina în 3 tranșe, alternând cu Zara, începând și terminând cu făina, asigurându-vă că fiecare porție este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea. După adăugarea finală, bateți aluatul timp de 30 de secunde la viteză medie până când este aproape neted.
Scoateți aluatul în tigaia pregătită, împărțind uniform dacă folosiți 2 tigăi.
Coaceți timp de 1 oră într-o tigaie cu tub sau 40 de minute în tigăi, până când temperatura internă atinge 210 grade F pe un termometru citit instantaneu. Crusta va fi maro aurie și va reveni la primăvară atunci când este apăsată, dar fisura din jurul centrului va apărea umedă.
Scoateți tortul din cuptor într-un suport de răcire timp de 10 minute.
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe raft. Păstrați tortul pe suportul acoperit cu un prosop de ceai timp de până la 3 zile.