Glazură De Citrice

Glazură De Citrice
Citrus Glaze necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 3463 calorii, 44G de proteine, și 154g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sarea kosher, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Încercați Ulei de măsline pâine de mac de citrice cu glazură de vanilie de citrice, Cod cu glazură de Chili citrice, și Scoici cu glazură de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați zahărul pudră, coaja, sucul și sarea într-un bol mediu de amestecare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Stropiți imediat peste tortul răcit complet sau păstrați glazura la frigider într-un recipient etanș până la 2 zile. Se amestecă bine înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Aranjați un suport în mijlocul cuptorului și încălziți la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Înveliți o tigaie cu tub de aluminiu de 10 inci sau 2 tigăi (9 pe 5 inci) cu 1 lingură de unt și praf cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Combinați restul de 12 uncii de unt și zahăr în vasul unui mixer de suport și smântână timp de 6 minute la viteză medie, folosind atașamentul cu palete. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă. Cu mixerul care rulează la cea mai mică viteză, adăugați ouăle, câte 1 pe rând, asigurându-vă că fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul. Oprindu-se din nou o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Acest lucru va dura aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați vanilia și sarea și bateți la viteză medie timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Cu mixerul la cea mai mică viteză adăugați făina în 3 tranșe, alternând cu Zara, începând și terminând cu făina, asigurându-vă că fiecare porție este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea. După adăugarea finală, bateți aluatul timp de 30 de secunde la viteză medie până când este aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Scoateți aluatul în tigaia pregătită, împărțind uniform dacă folosiți 2 tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți timp de 1 oră într-o tigaie cu tub sau 40 de minute în tigăi, până când temperatura internă atinge 210 grade F pe un termometru citit instantaneu. Crusta va fi maro aurie și va reveni la primăvară atunci când este apăsată, dar fisura din jurul centrului va apărea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți tortul din cuptor într-un suport de răcire timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Scoateți tortul din tigaie și răciți-l pe raft. Păstrați tortul pe suportul acoperit cu un prosop de ceai timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista