Glazură De Ciocolată Germană Vegană
Glazura de ciocolată germană vegană este o fără gluten și vegan glazură. Această rețetă face 12 porții cu 282 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de lapte de cocos, zahăr, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, care nu este atât de super. Încercați Glazură De Tort De Ciocolată Germană, Glazură Pentru Tort De Ciocolată Germană, și Glazură de tort de ciocolată germană II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când amestecul fierbe și se îngroașă. Gatiti un minut dupa ce fierbe.
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos și nucile pecan. Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute (amestecul trebuie să fie încă cald) înainte de a se întinde pe tort.