Glazură de ananas pentru șuncă

Glazură de ananas pentru șuncă
Glazura de ananas pentru șuncă necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 3. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ananas, cireșe maraschino și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Glazură De Ananas Acidulată, și Fursecuri cu ananas cu glazură portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înainte de a coace șunca, așezați felii de ananas pe șuncă cu scobitori și așezați cireșele în centrul ananasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
AnanasAnanas
CireșeCireșe
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
2
Într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde combinați zahărul brun și sucul de ananas rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Se amestecă împreună și se pune la microunde timp de aproximativ 5 minute, până când amestecul este gros.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Se toarnă o parte din această glazură peste șuncă aproximativ la fiecare 15 minute în ultima oră de coacere, până când se folosește totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista