Glazura cu șuncă de cireșe durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 12 și costă 41 de cenți per porție. Această garnitură are 91 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de cireșe, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 10%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Glazură de șuncă cu migdale și cireșe, șuncă cu glazură Bourbon-cireșe și șuncă la cuptor cu glazură de cireșe condimentate.
Instrucțiuni
1
Amestecați apa, oțetul, siropul de porumb, conservele, scorțișoara, cuișoarele și nucșoara într-o cratiță la foc mediu-înalt. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mic și se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)