Glazură Cu Zahăr Brun
Glazura de Crackle de zahăr brun este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 58 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 8 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun ferm, muștar dijon, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Brun, Cupcakes Cu Zahăr Brun Cu Glazură De Unt Brun De La Martha, și Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, muștarul și piperul.
Când curcanul mai are aproximativ 45 de minute de gătit (temperatura sânilor la os va fi de aproximativ 135 pentru păsările de până la 18 lb., aproximativ 145 pentru păsările de peste 18 lb.), se întinde cu jumătate de glazură.
Periați cu glazura rămasă. Continuați să gătiți până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Dacă glazura devine prea întunecată, drapați zonele întunecate cu folie.