Glam fleac felie
Glam fleac felie ia aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 538 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.73 pe portie. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Această rețetă de la BBC Good Food are 153 de fani. Un amestec de sherry, pachet de jeleu de zmeură, frunze de gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Zabaglione fleac felie, Felie de fleac cu gheață, și Verde, Glam & Gourmande.
Instrucțiuni
Ungeți o formă de pâine de 900 g, apoi tapetați-o cu folie alimentară cât de netedă o puteți obține. Folosiți 1 fâșie lungă de pergament de copt pentru a alinia baza și capetele cositorului, lăsând câteva lipite la fiecare capăt pentru a vă ajuta să trageți pâinea liberă mai târziu. Încrucișați o altă bucată de pergament pentru a alinia baza și laturile mai lungi.
Pentru stratul de cremă, înmuiați gelatina în apă rece. Încălziți ușor smântâna și sherry-ul într-o cratiță. Când gelatina este înmuiată, stoarceți excesul de apă, luați crema de pe foc și amestecați gelatina până se dizolvă. Bateți ușor mascarpone și zahărul glazurat până se omogenizează, apoi răzuiți în tablă și bateți de câteva ori până la nivel. Se răcește până se fixează aproximativ 1 oră.
Porniți fiecare strat următor în timp ce stratul anterior se răcește. Pentru stratul de cremă, înmuiați gelatina în apă rece. Alcătuiește crema urmând instrucțiunile ambalajului, dar folosind cantitățile pe care le-am dat. Când gelatina este moale, stoarceți excesul de apă, scoateți crema de pe foc și amestecați gelatina până se topește.
Așezați folie alimentară direct pe suprafața cremei pentru a opri formarea pielii, apoi răciți. Odată ce temperatura camerei, răzuiți în staniu deasupra stratului de cremă setat, ca mai sus. Se răcește din nou până se fixează.
Alcătuiește jeleul de zmeură urmând instrucțiunile ambalajului, dar folosind 300 ml apă. Whizz cu 150g de zmeură, apoi sită. Se răcește la temperatura camerei, apoi se împrăștie zmeura rămasă peste stratul de cremă setat în cutie.
Se toarnă peste jeleul de zmeură și se răcește până când jeleul este aproape gata.
Tăiați marginile maro din tortul Madeira, apoi tăiați-l pe lungime în felii mari de 1,5-2 cm grosime. Acoperiți jeleul cu burete, ca un puzzle, folosind cât mai puțini biți posibil. Împingeți ușor în jeleu pentru a se lipi, apoi acoperiți cu folie alimentară și răciți până se fixează complet, ideal peste noapte.
Pentru a servi, întoarceți cositorul cu susul în jos pe farfuria de servire. Ușurați pâinea din tablă folosind pergamentul care depășește și îndepărtați ușor folia alimentară, apoi pergamentul. Bateți ultima cremă de 250 ml cu zahărul glazurat cernut până când este suficient de gros pentru a-și menține forma. Puneți o lingură într-o pungă cu alimente, tăiați colțul și țeava pe partea de sus. Împrăștiați cu stropi, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Fleac funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti, și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "