Giroscoape De Curcan Mărunțite Cu Aragaz Lent

Giroscoape De Curcan Mărunțite Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz tocat Gyros curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 403 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, 2 castraveți, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de vită Gyros - 75 de zile de vară Slow Cooker s, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Slow Cooker A Tras Giroscoape De Porc.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 4 litri cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați untul, usturoiul, 3/4 linguriță de sare, oregano și sosul de piper. Frecați amestecul pe coapsele de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Sos FierbinteSos Fierbinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UntUnt
UsturoiUsturoi
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Așezați ceapa în aragazul lent; deasupra cu coapsele de curcan. Capac; gatiti la foc mic 7-9 ore sau pana cand curcanul se desparte usor cu furculita. Între timp, într-un castron mediu, amestecați iaurtul, mărarul, usturoiul, castravetele și restul de 1/4 linguriță de sare; acoperiți și dați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
IaurtIaurt
CeapăCeapă
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
3
Scoateți curcanul din aragazul lent; scoateți din oase. Se taie curcanul; se amestecă în amestecul rămas în aragazul lent. Folosind lingura cu fante, împărțiți amestecul de carne și ceapă între 6 pliuri de pita. Se acoperă cu sos de iaurt; treceți sosul suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
IaurtIaurt
CeapăCeapă
SosSos
CarneCarne
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista