Slow-aragaz tocat Gyros curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 403 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, 2 castraveți, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Slow Cooker Carne de vită Gyros - 75 de zile de vară Slow Cooker s, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Slow Cooker A Tras Giroscoape De Porc.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 litri cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați untul, usturoiul, 3/4 linguriță de sare, oregano și sosul de piper. Frecați amestecul pe coapsele de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Turcia Coapsă
Sos Fierbinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Unt
Usturoi
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
2
Așezați ceapa în aragazul lent; deasupra cu coapsele de curcan. Capac; gatiti la foc mic 7-9 ore sau pana cand curcanul se desparte usor cu furculita. Între timp, într-un castron mediu, amestecați iaurtul, mărarul, usturoiul, castravetele și restul de 1/4 linguriță de sare; acoperiți și dați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Coapsă
Castravete
Usturoi
Toată Turcia
Iaurt
Ceapă
Mărar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bol
3
Scoateți curcanul din aragazul lent; scoateți din oase. Se taie curcanul; se amestecă în amestecul rămas în aragazul lent. Folosind lingura cu fante, împărțiți amestecul de carne și ceapă între 6 pliuri de pita. Se acoperă cu sos de iaurt; treceți sosul suplimentar la masă.