Giovanna ' s Yummy brânză ceapa
Ceapa de brânză delicioasă a lui Giovanna ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piper măcinat, muștar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați Yummy Yummy macaroane și brânză, Creme de arțar Giovanna, și Nu este un normal, dar o minge de brânză de fapt Yummy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa feliată și gătiți până se ofilesc și se înmoaie, dar nu se rumenesc. Pune deoparte.
Topiți untul rămas într-o cratiță la foc mediu.
Se amestecă făina, sarea, piperul și muștarul uscat. Gatiti amestecand timp de 2 minute. Treceți treptat în lapte, amestecând constant până se îngroașă.
Adăugați brânză și gătiți, amestecând până se topește. Pune deoparte.
Întindeți jumătate din ceapă în fundul unei farfurii de caserolă de 1 litru sau a unui vas de copt de 11x7. Puneți jumătate din sos peste ceapă, apoi presărați cu jumătate din firimiturile de pâine. Repetați stratificarea și pulverizați stratul superior de pesmet cu spray de gătit.
Coaceți neacoperit timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi porniți broilerul și fierbeți timp de 1 minut, până când blatul se rumeneste.