Gingersnap Streusel Plăcintă Cu Dovleac
Gingersnap Streusel Pumpkin Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 400 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, gingersnaps și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Prăjitură Cu Brânză De Dovleac Gingersnap Streusel Baruri, Plăcintă cu dovleac quinoa Parfait cu Gingersnap Pecan Streusel, și Gingersnap plăcintă de dovleac cu semințe de dovleac confiate.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați cercul de hârtie din plăcintă.
Așezați plăcinta înghețată pe o foaie de copt grea.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute.
Se amestecă împreună gingersnaps zdrobite și următoarele 5 ingrediente până se sfărâmă; se presară uniform peste plăcintă.
Coaceți la 400 timp de 1 oră, protejând partea superioară a plăcintei cu folie de aluminiu după 30 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-urile Gingersnap. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.