Gingersnap Dovleac Cheesecake
Această rețetă servește 12. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucșoară măcinată, firimituri de prăjituri gingersnap, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dovleac Gingersnap Cheesecake, Dovleac Gingersnap Cheesecake, și Gingersnap Dovleac Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați firimituri pe fundul unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit; deoparte. Într-un castron mare, bateți brânzeturile cremă până se omogenizează.
Adăugați înlocuitor de zahăr și zahăr; bateți până se omogenizează.
Adăugați smântână, dovleac, amidon de porumb, scorțișoară, vanilie, sare și nucșoară; bate până la amestec.
Adăugați ouă și albușuri; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Așezați pe o grosime dublă a foliei grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați în siguranță folia în jurul tăvii.
Așezați într-o tigaie mai mare.
Adăugați 1 în. de apă caldă la tigaie mai mare.
Coaceți la 325 de minute pentru 50-60 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți tava din Baia de apă. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Scoateți folia din tigaie. La frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Dollop fiecare felie cu 1 lingura biciuit topping. Refrigerați resturile.