Ginger Snaps I
Ginger Snaps i necesită despre 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 36. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de făină, zahăr, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ginger Snaps, Ginger snaps, și Ginger Snaps.
Instrucțiuni
Combinați făina, ghimbirul și sarea și dați deoparte.
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul. Bate în melasă. Amestecați treptat ingredientele uscate. Acoperiți și răciți timp de patru ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor 2 foi de prăjituri.
Pe suprafata presarata cu faina, rola aluatul la 1/4 inch grosime. Folosind un tăietor de 1-3 / 4 inch, tăiați în runde și așezați 1 inch în afară pe foi de cookie.
Coaceți timp de 10-12 minute până când sunt ușor colorate și ferme la atingere. Răciți cookie-urile pe rafturile de sârmă.