Ginger Snaps
Ginger Snaps ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 72 calorii. Un amestec de sare kosher, ghimbir măcinat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ginger snaps, Ginger Snaps, și Ginger Snaps.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un vas de amestecare mediu amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, ghimbirul, cardamomul, cuișorul și sarea.
Așezați zahărul brun și untul în vasul unui mixer de suport prevăzut cu dispozitivul de fixare a paletei și bateți la viteză mică până când este ușor și pufos, 1 până la 2 minute.
Adăugați melasa, oul și ghimbirul proaspăt și bateți pe mediu timp de 1 minut.
Adăugați ghimbirul cristalizat și folosind o spatulă de cauciuc, amestecați pentru a combina.
Adăugați ingredientele uscate la umed și amestecați până se combină bine. Cu o lingură de dimensiuni de 2 lingurițe, aruncați aluatul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu pergament, la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 12 minute pentru fursecuri ușor mestecate sau 15 minute pentru fursecuri mai clare. Rotiți tigaia la jumătatea gătitului.
Scoateți din cuptor și lăsați cookie-urile să rămână pe tava pentru foi timp de 30 de secunde înainte de a le transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet. Repetați cu tot aluatul. A se păstra într-un recipient etanș până la 10 zile. Dacă doriți, puteți scoate și îngheța aluatul de prăjituri pe o tigaie de foi și, odată înghețat, puneți-l într-o pungă resigilabilă pentru a fi depozitat.
Coaceți direct din congelator ca mai sus.