Ginger Rum Shandies

Ginger Rum Shandies
Ginger Rum Shandies ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 546 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.81 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați mere, zahăr, rom condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ginger Shandies, Ginger Shandies, și Lime Shandies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ghimbirul feliat, zahărul și 1 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul; reduceți focul la mediu și gătiți până la sirop, 15 până la 20 de minute. Se strecoară și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Pentru fiecare cocktail, combinați 2 linguri fiecare din siropul de ghimbir și sucul de mere, 1 1/2 uncii de rom și 3 sau 4 grătare de ghimbir într-un agitator de cocktail cu gheață. Se agită bine și se toarnă într-un pahar scurt. Se acoperă cu 1/2 cană de bere și se ornează cu felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Miere De CitriceMiere De Citrice
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Fotografie de James Wojcik
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista