Ginger - Peach Conserva
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Conservarea ghimbirului-piersicii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 30 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ghimbir, suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pere de afine se conservă cu ghimbir și un schimb de conserve, Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, și Plăcintă cu piersici și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați amidonul de porumb în apă.
Într-o cratiță medie, combinați piersicile cu zahărul granulat, zahărul brun, sarea și sucul de portocale și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând până când zahărul se dizolvă. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați ghimbirul și scorțișoara și fierbeți timp de 2 minute mai mult.
Adăugați amidonul de porumb dizolvat și fierbeți până când lichidul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de secunde.
Folosind un blender de imersie, pulsați ușor până se formează un sos gros.