Ginataang Manok (pui gătit în lapte de cocos)

Ginataang Manok (pui gătit în lapte de cocos)
Ginataang Manok (pui gătit în lapte de nucă de cocos) este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 66g de grăsime, și un total de 777 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, pui, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Ginataang Kalabasa, Sitaw la Hipon (Squash, fasole lungă și creveți în lapte de cocos), Somon gătit în lapte de cocos, și Salată gătită sub presiune-ginto (yellowstripe scad) cu lapte de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu și amestecați feliile de ghimbir. Gatiti si amestecati pana cand este parfumat si usor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți ghimbirul și lăsați-l deoparte. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Puneți puiul în aceeași tigaie la foc mediu-mare, fără a se aglomera. Gatiti pana cand puiul se rumeneste usor pe toate partile. Întoarceți ghimbirul în tigaie și adăugați lapte de cocos. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți tigaia cu capacul înclinat pentru a permite scăparea aburului. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când puiul nu mai este roz la os, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă spanacul. Simmer neacoperit până când spanacul este încălzit, 8 până la 12 minute. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista