Gina picant cartofi pene
Pene Picante de cartofi Gina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare condimentată, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pene Picante De Cartofi, Pene Picante De Cartofi, și Pene Picante De Cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-un castron mare, aruncați cartofii cu untul topit, uleiul de măsline, sarea condimentată, cayenne, pătrunjelul și 3 linguri de parmezan.
Aranjați într-un singur strat pe 2 tăvi de foi.
Coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 45 de minute. Întoarceți cartofii la jumătatea gătitului cu o spatulă plată.
Scoateți din cuptor și gustați pentru condimente.
Adăugați puțină sare kosher după gust și transferați într-un platou de servire.
Garnisiți cu mai mult parmezan și serviți.