Gin Punch Face Petrecerile Mai Bune. Iată o rețetă pentru succes (senzație caldă în interior).

Gin Punch Face Petrecerile Mai Bune. Iată o rețetă pentru succes (senzație caldă în interior).
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că dați Gin Punch face petrecerile mai bune. Iată o rețetă pentru succes (senzație caldă în interior). o încercare. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 97 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amare de portocale, suc de lămâie, tanqueray Londra și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rețetă de plăcintă cu oală de pui în interior, Rețetă Crocantă De Mere Pe Dos, și Pot-Au-Feu de pui... sau cum să te încălzești din interior spre exterior într-o zi nebună de iarnă rece pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan sau ulcior curat, combinați patru pungi de ceai Earl Grey cu zece uncii de apă rece. Puneți un capac pe el și lăsați-l să stea la frigider timp de zece ore. Se strecoară într-un castron mare sau ulcior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Earl GreyEarl Grey
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați Tanqueray London suc uscat, proaspăt de lămâie, zahăr granulat și amare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Whisky De 30 Ml3 Whisky De 30 Ml
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați la ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
4
Se toarnă peste un bloc de gheață într-un bol cu pumn și se ornează cu lămâi cu vârfuri de anason și poate o crenguță de rozmarin. Aruncați niște struguri înghețați pentru a duce lucrurile la nivelul următor.Sfaturi de congelare: folosiți recipiente așezate în jurul dulapurilor pentru a crea un bloc mare de gheață pentru un efect dramatic și pentru a vă menține pumnul rece mai mult timp, fără a-l uda. Recipientele vechi chinezești de luat masa, ulcioarele de apă din plastic, tigăile Bundt sau matrițele de jeleu fac matrițe de gheață grozave. Asigurați-vă că se potrivesc în vasul dvs. de pumn și apoi înghețați peste noapte. Rulați recipientul sub apă fierbinte pentru a elibera blocul de gheață. Pentru un plus de fler, aruncați elemente din garnitură înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
StruguriStruguri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
PunchPunch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista