Gigot Prăjit De Monkfish Cu Sos Espagnole

Gigot Prăjit De Monkfish Cu Sos Espagnole
Gigot prăjit de Monkfish cu sos Espagnole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $18.59 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3594 calorii, 219g de proteine, și 156g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, vegetariene, tibie de carne de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de mic dejun ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Bogată Cu Nuci Pecan ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ardezie-Monkfish la grătar cu ierburi, legume prăjite și un sos de boabe de piper verde, Filet de vită cu ciuperci și sos Espagnole, și Monkfish Prăjit pentru rețete similare.

Ingrediente

4creveți și cu veneSmântână, ceapă verde feliată subțire, brânză cheddar rasă și felii de jalapeño murat, opționalSmântână, ceapă verde feliată subțire, brânză cheddar rasă și felii de jalapeño murat, opțional50ardei habeneroslănină afumată, tăiată în lardons (benzi scurte, grase)slănină afumată, tăiată în lardons (benzi scurte, grase)4creveți și cu veneCoacere ușoarăCoacere ușoară4creveți și cu veneGrătar VegetarianGrătar Vegetarian50ardei habenerocarne de vită picurăcarne de vită picură350ardei habeneroshin de carne de vită , tăiat în bucăți de 2,5 cmshin de carne de vită , tăiat în bucăți de 2,5 cm1Ceapa galbena medie, tocatastoc de carne de vită proaspătăstoc de carne de vită proaspătă4creveți și cu veneBiscuiți de CrăciunBiscuiți de Crăciun12boabe de piper negru, ușor zdrobiteboabe de piper negru, ușor zdrobite4creveți și cu veneMic dejun sănătosMic dejun sănătos4creveți și cu veneBrownieBrownie1parmezan ras1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată100ardei habeneromorcovi, tocațimorcovi, tocați100ardei habeneroțelină, feliatățelină, feliată4creveți și cu veneSupăSupă4creveți și cu venePetrecere pentru copiiPetrecere pentru copii4creveți și cu venePetrecerePetrecere4creveți și cu venePetrecere vegetarianăPetrecere vegetariană4creveți și cu venePaștePaște4creveți și cu veneGătit în lotGătit în lot4creveți și cu veneFără lactateFără lactate1pinch micardei iute uscat zdrobit sau fulgi de ardei iuteardei iute uscat zdrobit sau fulgi de ardei iute15ardei habenerociuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4creveți și cu veneCalculator fripturăCalculator friptură4creveți și cu venePeștePește4creveți și cu veneBogat în fierBogat în fier4creveți și cu veneMai Multă Mâncare BunăMai Multă Mâncare Bună4creveți și cu veneRevista Good FoodRevista Good Food4creveți și cu veneGood Food reader oferăGood Food reader oferă4creveți și cu veneAplicații alimentare buneAplicații alimentare bune4creveți și cu veneEvenimente cu mâncare bunăEvenimente cu mâncare bună4creveți și cu veneMâncarea mea Bună (Conectați-vă)Mâncarea mea Bună (Conectați-vă)4frunze proaspete de dafinfrunze proaspete de dafin4creveți și cu veneFructeFructe2cuișoare de usturoicuișoare de usturoi4creveți și cu venecartofi prăjiți tăiați în formă de vafă la saccartofi prăjiți tăiați în formă de vafă la sac4creveți și cu veneHalloweenHalloween4creveți și cu veneSănătosSănătos4creveți și cu veneIeftin și sănătosIeftin și sănătos4creveți și cu veneRapid și sănătosRapid și sănătos1Oreos dublu umplutsuc de lămâie , pentru a terminasuc de lămâie , pentru a termina4creveți și cu veneLow-GILow-GI4creveți și cu veneplităplită4creveți și cu vene4 lingurițe de condiment creol (cum ar fi Tony Chachere's®)4 lingurițe de condiment creol (cum ar fi Tony Chachere's®)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York140ardei habeneroceapă, tocatăceapă, tocată2kgcoada de monkfish pregătităcoada de monkfish pregătită2Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel tocatpătrunjel tocat4creveți și cu venePastePaste4creveți și cu venePiePie1parmezan rasfăină simplăfăină simplă4creveți și cu veneCARTOFI ABURITI CU PATRUNJEL SI ULEI DE MASLINECARTOFI ABURITI CU PATRUNJEL SI ULEI DE MASLINE1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2,2 kg coaste scurte cu os2,2 kg coaste scurte cu os4creveți și cu veneLegumeLegume1crenguță micăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată2cp. legume (de exemplu, spanac)sos de soia închissos de soia închis4creveți și cu venePrimăvarăPrimăvară4creveți și cu veneReducere ieftinăReducere ieftină4creveți și cu veneGhid de temperatură a zahăruluiGhid de temperatură a zahărului4creveți și cu veneVaraVara4creveți și cu veneCeai de după-amiazăCeai de după-amiază1lingura. otet de vin rosucrenguță de cimbrucrenguță de cimbru1parmezan rastomato pur unixtetomato pur unixte4creveți și cu veneVeganVegan4creveți și cu veneVegetarianVegetarian4creveți și cu veneCrăciun VegetarianCrăciun Vegetarian4creveți și cu venePrânz sănătosPrânz sănătos4creveți și cu venePrânz de duminicăPrânz de duminică2kgcartofi Charlotte de dimensiuni uniforme sau un alt soi ceroscartofi Charlotte de dimensiuni uniforme sau un alt soi ceros4creveți și cu veneIarnaIarna4creveți și cu veneFamilie & copiiFamilie & copii4creveți și cu veneGhid de temperatură cuptorGhid de temperatură cuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 24 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista