Giardiniera
Giardiniera ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 32 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți conopidă, sare kosher, semințe de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Giardiniera, Giardiniera, și Fierbinte Giardiniera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 3 căni de apă la fiert cu oțet, agave, frunze de dafin, semințe de țelină, semințe de fenicul și sare.
Odată ce saramura fierbe, adăugați legume și reveniți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă legumele și saramura să se răcească la temperatura camerei.
Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine, colectând lichid într-un recipient de dedesubt. Aruncați frunza de dafin și transferați legumele murate în borcane de sticlă sterilizate de 3 dimensiuni (500 ml), cu capace bine fixate.
Se toarnă amestecul de oțet rezervat peste legume. Dacă lichidul nu ajunge în vârful borcanelor, adăugați puțină apă sau oțet suplimentar. Legumele murate se vor păstra la frigider până la 2 săptămâni.