Ghost Chips este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 24. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boia de ardei, sare kosher, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ghost Goo, Ghost, și Tort Fantomă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți două foi mari de prăjituri cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Bateți 1/4 cană de ulei cu pudră de chili, boia de ardei, chimen, cayenne și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Tăiați tortilla de porumb în 24 de forme fantomă. Folosiți o frigăruie de lemn pentru a face găuri pentru ochi în fiecare fantomă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
5
Periați o parte a fiecărei fantome cu amestec de ulei și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Așezați fantomele, cu partea uscată în jos, într-un singur strat pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când fantomele s-au încolăcit în forme vii și au devenit aurii și crocante, 12 până la 14 minute. Se condimentează cu sare suplimentară, dacă se dorește; lăsați să se răcească complet pe tigăi. Repetați cu tortilele rămase. (Fantomele pot fi făcute cu până la 3 zile înainte; depozitați într-o cutie bine acoperită.)