Ghirardelli Torte de migdale cu nuca de cocos si chipsuri de ciocolata

Rețeta Ghirardelli Torte cu migdale și nucă de cocos cu chipsuri de ciocolată este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o opțiune extraordinară fără gluten pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 355 de calorii, 8 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 17 bucătari și bucătari. Un amestec de vanilie, migdale, batoane semi-dulci ghirardelli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Torte cu migdale și nucă de cocos cu chipsuri de ciocolată, Ghirardelli® Flourless Mocha Torte și Ghirardelli® Flourless Mocha Torte.
Instrucțiuni
Poziționați un grătar în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tavi cu arc de 9 inci.
Într-un robot de bucătărie, presează migdalele, sarea și 1/4 cană de zahăr până la consistența firimiturii. Pus deoparte.
Bate albușurile, vanilia și crema de tartă la viteză mare până țin o formă moale. Bateți treptat restul de 1/2 cană de zahăr până când albușurile sunt tari, dar nu se usucă.
Transferați într-un castron mare. Încorporați amestecul de migdale. Pune deoparte 1/4 cana de fulgi de ciocolata pentru a le presara deasupra tortului. Îndoiți chipsurile de ciocolată rămase și nuca de cocos în aluat. Răzuiți aluatul în tava pregătită și întindeți-l uniform.
Se presară cu chipsurile de ciocolată rezervate.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când tortul este umflat și auriu, iar marginile încep să se micșoreze de pe părțile laterale ale tăvii. Se răcește pe un grătar.
Pentru a servi, bate frisca cu vanilie si zahar.
Scoateți părțile laterale ale tăvii și transferați tortul pe un platou de servire.
Serviți felii de torte cu frișcă și fructe de pădure coapte, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Torte în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Bodegas Naveran Brut Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Bodegas Naveran Brut Cava]()
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.