Ghirardelli Ciocolată Zmeură Cheesecake Hearts
Ghirardelli ciocolata zmeura Cheesecake inimile necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 772 calorii, 12g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 187 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de piure de zmeură, smântână grea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare sunt Inimi De Ciocolată-Zmeură, Cupcakes de zmeură cu cremă de unt roz și inimi de ciocolată dantelate, și Cupcakes de zmeură cu cremă de unt roz și inimi de ciocolată dantelate.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 325 grade F (165 grade C).
Crustă: într-un bol sigur cu microunde, topiți untul.
Adăugați biscuiții de ciocolată graham, migdalele măcinate și zahărul și amestecați până se combină. Apăsați amestecul în fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci și puneți-l deoparte.
PUREE: într-o cratiță, combinați zmeura și zahărul. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți 3-5 minute sau până când sosul este gros. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta semințele și se lasă deoparte.
CHEESECAKE: într-o oală mică la foc mic, aduceți frișca la fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă chipsurile de ciocolată. Se lasă deoparte 5 minute și apoi se amestecă până se omogenizează.
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând.
Îndepărtați aproximativ 1 1/2 cană din acest aluat și puneți-l într-un castron mai mic și adăugați 1/2 cană piure de zmeură. Se amestecă până se combină.
Adăugați ciocolata topită în aluatul rămas și amestecați până se combină.
Se toarnă aluatul de cheesecake cu ciocolată în tigaie. Strat foarte atent amestecul de cheesecake de zmeură deasupra amestecului de ciocolată.
Coaceți timp de 60 până la 75 de minute sau până când umplerea este setată. Se răcește în tigaie, apoi se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se răcește înainte de a se scoate din tigaie.