Ghimbir-Lime Pere Cizmar

Ghimbir-Lime Pere Cizmar
Ghimbir-Lime pere Cizmar ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de praf de copt, suc de lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ghimbir-Pere Cizmar, Ghimbir Pere Mere Cizmar, și Ghimbir și cardamom-condimentat pere Cizmar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați zahărul și ghimbirul măcinat. Se amestecă perele, ghimbirul cristalizat și sucul de lămâie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Turnați untul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Într-un castron mic, combinați făina, zahărul, praful de copt, coaja de tei, sarea și ghimbirul. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste unt (nu se amestecă). Puneți amestecul de pere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Coaceți la 350 de minute timp de 50-55 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling QbA cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling QbA
Schloss Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersic și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect de aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a rezista la astfel de feluri de mâncare interesante.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista