Ghimbir-Lime Pere Cizmar
Ghimbir-Lime pere Cizmar ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de praf de copt, suc de lămâie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ghimbir-Pere Cizmar, Ghimbir Pere Mere Cizmar, și Ghimbir și cardamom-condimentat pere Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul și ghimbirul măcinat. Se amestecă perele, ghimbirul cristalizat și sucul de lămâie; deoparte.
Turnați untul într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Într-un castron mic, combinați făina, zahărul, praful de copt, coaja de tei, sarea și ghimbirul. Se amestecă laptele.
Se toarnă peste unt (nu se amestecă). Puneți amestecul de pere deasupra.
Coaceți la 350 de minute timp de 50-55 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling QbA cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Schloss Vollrads Riesling QbA]()
Schloss Vollrads Riesling QbA
Acest Riesling are un buchet exotic de mango, piersic și măr copt și are zahăr rezidual natural vizibil.Vă puteți bucura de acest vin pentru a însoți mâncarea, cu prietenii sau pur și simplu pentru a vă relaxa.Acest vin este un acompaniament ideal pentru condimentele asiatice, cum ar fi curry, ghimbir sau iarbă de lămâie. Are un echilibru perfect de aciditate și dulceață naturală și are caracteristicile potrivite pentru a rezista la astfel de feluri de mâncare interesante.