Carnea de porc de ghimbir este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 270 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, sos de soia, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Ghimbir De Porc, Carne De Porc Cu Ghimbir (Shogayaki), și Peachy Ginger Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc cubată și făina împreună într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați și agitați. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok. Când este fierbinte, adăugați carne de porc acoperită și rumeniți rapid; îndepărtați cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se toarnă uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
În aceeași tigaie combinați bulionul de pui, apa, sosul de soia și sherry. Se amestecă împreună și se adaugă ceapa verde, usturoiul, zahărul, ghimbirul, sarea, piperul și cuburile de porc rezervate. Aduceți totul la fierbere. Apoi coborâți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă 15 minute sau până când carnea de porc este fragedă. Verificați ocazional pentru a vă asigura că sosul nu se îngroașă prea mult. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii