Ghimbir - creveți marinate și scoici

Ghimbir - creveți marinate și scoici
Ghimbir-marinat creveți și scoici este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 58 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Dacă aveți ghimbir măcinat, ulei de susan, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ghimbir-Marinat Creveți, Ghimbir-Soia-Var Marinat Creveți, și Kebab-uri de creveți marinate cu ghimbir-var cu friptură de flanc la grătar și unt de Cilantro.

Instrucțiuni

1
Cojiți și devein creveți, lăsând cozile intacte. Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați creveți și scoici; gătiți 2 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Se scurge bine și se lasă deoparte.
4
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente într-o pungă mică de plastic cu fermoar; adăugați creveți și scoici. Sigilați punga și agitați până când fructele de mare sunt bine acoperite. Marinați la frigider 1 oră, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
5
Scoateți fructele de mare din marinadă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
6
Așezați 1/2 cană de spanac pe fiecare farfurie de servire. Aranjați creveții și scoicile uniform pe spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Stropiți cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditatea crocantă, dar nu atât de mult încât să învingă o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate la o serie de preparate de pește, păsări și carne de porc.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista