Ghimbir, carne de vită și fasole verde

Ghimbir, carne de vită și fasole verde
Ghimbirul, carnea de vită și fasolea verde este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 371 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron, amestecând bine cu un tel. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1/4 cană de ceapă verde tocată, ghimbir și usturoi în tigaie; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de vită în tigaie și sotati timp de 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Ștergeți tigaia uscată cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați fasolea și piperul în tigaie. Acoperiți și gătiți 3 minute. Descoperiți și gătiți 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați 3/4 cană blaturi de ceapă verde; saut 1 minut. Întoarceți amestecul de vită în tigaie. Se amestecă amestecul de bulion; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se ia de pe foc.
11
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista