Gheață De Piersici-Busuioc
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Gheața de piersici-busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, piersică și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach și busuioc Shortcake, Sorbet De Busuioc De Piersici, și Sirop De Piersici-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul într-un blender; procesați până se macină foarte fin.
Adăugați busuioc; procesați până se toacă fin.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă pătrată de 8 inci sau ceramică.
Combinați felii de piersici, 2/3 cană de apă și suc de lămâie în blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de suc peste amestecul de zahăr și se amestecă până se dizolvă zahărul. Acoperiți și congelați până la îngheț parțial (aproximativ 1 oră). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Înghețați, răzuind cu o furculiță la fiecare oră, 4 ore sau până când este complet înghețat și pufos.