Gheață de lămâie-ghimbir în căni de lămâie
Gheață de lămâie-ghimbir în cupe de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, apă, gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gheață de lămâie-ghimbir în căni de lămâie, Înghețată Cremoasă Cu Lămâie, și Meyer plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face cupele de lămâie: tăiați o felie foarte subțire de pe fundul lămâii, astfel încât acestea să stea robuste atunci când se ridică în picioare.
Tăiați partea de sus 1/3 din lămâie și rezervați pentru a acoperi cupele. Scoateți cu grijă fiecare lămâie cu o linguriță, întorcându-vă și săpând în miez, astfel încât întregul interior al fructului să iasă, aveți grijă să lăsați coaja de lămâie în tact. Se toacă și se toacă pulpa de lămâie și se strecoară într-un blender. (Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană de suc proaspăt de lămâie, rezervați-l pentru umplutură.) Congelați cupele de lămâie în cutii de ouă, cu capacele lor, cel puțin 1 oră sau până peste noapte. Coaja înghețată va împiedica gheața de lămâie să se topească prea repede atunci când o serviți.
Combinați zahărul, apa și ghimbirul într-o oală la foc mediu. Se fierbe ușor și se amestecă timp de 2 minute până când zahărul se dizolvă și parfumul de ghimbir nu permite siropului să fiarbă sau să se întunece.
Scoateți de pe foc, acoperiți și abrupți până se răcește.
Umpleți un blender cu gheață zdrobită, turnați în cana rezervată de suc proaspăt de lămâie, adăugați siropul de ghimbir (îndepărtați bucățile mari de ghimbir) și procesați până la slushy.
Adăugați coaja de lămâie și amestecați din nou. Congelați timp de 1 oră pentru a-l întări puțin. Scoateți gheața de ghimbir cu lămâie în cupele de lămâie pregătite, garnisiți cu frunze de mentă, acoperiți cu capacul de lămâie și serviți.
Serviți în cupe de ou pentru o prezentare excelentă.