Gheață De Ciocolată Mexicană

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., gheața de ciocolată mexicană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de lapte de soia de ciocolată, extract de vanillan, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și ei Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata, și Nu Putinei Keto Ciocolata Inghetata.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele în cutia de congelare a unui congelator pentru înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Puneți gheață într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm. Scoateți în feluri de mâncare pentru desert și garnisiți cu bucle de ciocolată și bețișoare de scorțișoară, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.