Gheare De Urs De Patiserie

Gheare De Urs De Patiserie
Ghearele de urs de patiserie Puff ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți gălbenușuri de ou, migdale, produse de patiserie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Gheare De Urs, Gheare De Urs De Migdale, și Gheare De Urs De Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1/3 cană de zahăr superfin și unt împreună într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați gălbenușurile de ouă și bateți bine; bate în extract de migdale. Amestecați migdalele măcinate și făina în amestecul de unt până când amestecul are o consistență groasă asemănătoare pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Tăiați patiseria de puf în 8 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
5
Așezați 1 lingură de amestec de migdale în centrul inferior al fiecărei bucăți. Îndoiți partea superioară a produselor de patiserie puf în jos peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Faceți trei tăieturi de 1/2 inci la lungimi egale pe marginea de jos pentru a face 'gheara'.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
MigdaleMigdale
6
Transferați ghearele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Bateti oul si apa impreuna intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Periați fiecare gheară de urs cu amestec de ouă și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr superfin și migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Migdale FeliateMigdale Feliate
OuăOuă
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista