Gheare De Urs De Patiserie
Ghearele de urs de patiserie Puff ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 351 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți gălbenușuri de ou, migdale, produse de patiserie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Gheare De Urs, Gheare De Urs De Migdale, și Gheare De Urs De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Bateți 1/3 cană de zahăr superfin și unt împreună într-un bol cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați gălbenușurile de ouă și bateți bine; bate în extract de migdale. Amestecați migdalele măcinate și făina în amestecul de unt până când amestecul are o consistență groasă asemănătoare pastei.
Tăiați patiseria de puf în 8 bucăți egale.
Așezați 1 lingură de amestec de migdale în centrul inferior al fiecărei bucăți. Îndoiți partea superioară a produselor de patiserie puf în jos peste umplutură și apăsați marginile împreună pentru a sigila. Faceți trei tăieturi de 1/2 inci la lungimi egale pe marginea de jos pentru a face 'gheara'.
Transferați ghearele pe o foaie de copt.
Bateti oul si apa impreuna intr-un bol.
Periați fiecare gheară de urs cu amestec de ouă și presărați cu restul de 2 linguri de zahăr superfin și migdale feliate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 15 până la 20 de minute.