Germeni De Fasole De Susan-Piper
Varza de fasole de susan-piper este o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână gochugaru, ulei de susan, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Proiectul Food Matters: carne de vită portocalie de susan cu muguri de fasole + fasole verde, Varză de ghimbir și susan, și Varză De Bruxelles De Susan.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 linguri de semințe de susan prăjite, 1/2 lingurițăsare kosher și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat într-un castron mic; pus deoparte.
Gatiti 6 cani de muguri de fasole mung (aproximativ12 uncii) intr-o oala mare cu apa sarata clocotitapână când este moale, dar nu moale, 3-4 minute.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați 2 lingurițeulei de susan prăjit; aruncați pentru a acoperi. Sezoncu amestec de susan și gochugaru(pulbere grosieră de ardei roșu coreean).(
Serviți amestecul de susan rămas cu