Geoduck Papaya Ceviche
Rețeta Geoduck Papaya Ceviche ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 50 minute. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, geoduck, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare includ Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană.
Instrucțiuni
Combinați ceapa, papaya și sucul de lămâie într-un bol mediu de amestecare și amestecați ușor bine.
Adăugați Geoduck, coriandru, jalapeno și amestecați bine.
Se pune la frigider pentru 30 de minute.
Chiar înainte de servire, aruncați salata mesclun cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați o porție de salată mesclun în centrul fiecărei farfurii, apoi acoperiți cu o porție de ceviche și serviți.