Genoise cu umplutură de fructe și smântână

Genoise cu umplutură de fructe și smântână
Ai nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană? Genoise cu umplutură cu fructe și smântână ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 253 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, unt, extract de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Prajitura Genoise cu umplutura Boysenberry si bezea italiana, umplutura delicioasa cu crema sau dip de fructe! si Tartele cu fructe din foietaj cu umplutura de crema de ricotta sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Linia doi unsă de 9 inchi. tavi rotunde de copt cu hartie cerata si ungem hartia; pus deoparte. Într-un castron mare rezistent la căldură, combinați ouăle și zahărul; puneți peste o cratiță mare umplută cu 1-2 inchi de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Măsline Tăiate în Jumătate, Fără SâmburiMăsline Tăiate în Jumătate, Fără Sâmburi
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat1 Roll-Up Cu Fructe Verzi, Derulat
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
2
Se încălzește la foc mic, amestecând din când în când, până când amestecul ajunge la 110°, aproximativ 8-10 minute.
3
Se ia de pe foc; se adauga coaja si extractul de lamaie. Cu un mixer manual, bateți la viteză mare până când amestecul este de culoarea lămâiei și își dublează volumul. Încorporați făină, 1/4 cană o dată. Încorporați ușor untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei De Vară Galbeni Medii, Tăiați în Felii De 1/4 Inch2 Dovlecei De Vară Galbeni Medii, Tăiați în Felii De 1/4 Inch
1 Tub Glazura Decorativa Rosu1 Tub Glazura Decorativa Rosu
3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider3 (9 Inchi) Cruste De Plăcintă Prerulate La Frigider
Cartofi Galbeni Cu CarneCartofi Galbeni Cu Carne
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se întinde în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Triunghiuri Sau Chipsuri PitaTăiate în Triunghiuri Sau Chipsuri Pita
5
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Gume Negre4 Gume Negre
Boabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De VanilieBoabe De Vanilie, Semințe Răzuite Din Păstaie Sau 1/8 Linguriță Pastă De Boabe De Vanilie Sau 1 Linguriță Extract Pur De Vanilie
6
Într-un castron mic, amestecați apa clocotită și zahărul; se amestecă până se dizolvă zahărul. Se amestecă cu apă rece și se extrage. Folosind o furculiță, faceți uniform găuri de 1/2 inch adâncime în fiecare prăjitură. Peste suprafața tortului se pune sirop de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CurcubeuCereale Curcubeu
1 Tub Glazura Decorativa Rosu1 Tub Glazura Decorativa Rosu
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Măsline Tăiate în Jumătate, Fără SâmburiMăsline Tăiate în Jumătate, Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
7
Într-un castron mic, bate smântâna până când începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De DovleacCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano RasAproximativ 1/3 Cană Parmigiano-Reggiano Ras
8
Adăugați zahăr și vanilie dacă doriți; bate pana se formeaza varfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (12-1/2 Uncii) Topping De înghețată Caramel1 Sticlă (12-1/2 Uncii) Topping De înghețată Caramel
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
9
Puneți o prăjitură pe un platou de servire; intindeti cu jumatate din frisca si acoperiti cu jumatate din fructe de padure. Repetați straturile. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Ciocolată Umplute Cu Smântână Zdrobite, împărțitePrăjituri De Tip Sandwich Cu Ciocolată Umplute Cu Smântână Zdrobite, împărțite
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Tăiate în Triunghiuri Sau Chipsuri PitaTăiate în Triunghiuri Sau Chipsuri Pita
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista