Genoise
Genoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 218 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Genoise, Genoise, și Tort Genoise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 8 inci. Tapetați cu hârtie pergament și ungeți-o și pe ea. Făină ușor și hârtie.
Cernem împreună făina, 2 linguri de zahăr și sare pe o bucată de hârtie de ceară.
Așezați ouăle într-un vas de amestecare așezat peste o tigaie cu apă fierbinte (care nu fierbe).
Adăugați 1/2 cană de zahăr în ouă și bateți până când amestecul se simte cald (nu fierbinte) la atingere, aproximativ temperatura corpului.
Așezați vasul pe un mixer și bateți la viteză medie până când amestecul devine de culoare galben pal și cade de la capătul atașamentului telului în panglici lungi.
Adăugați aproximativ 1/3 din amestecul de făină în oul bătut și pliați. Continuați să adăugați restul făinii, împăturind-o de fiecare dată.
Așezați aproximativ 1 cană de aluat în vasul care conține untul topit și combinați untul cu aluatul.
Adăugați acest lucru înapoi în aluatul principal și pliați-l.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți imediat la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 25 de minute sau până când blatul devine maro deschis. Se răcește în tigaie pe un raft aproximativ 10 minute și apoi se inversează pe un raft. Cel mai bine este să-l inversați din nou pe un alt suport, astfel încât să se răcească cu vârful în sus.
Lăsați să se răcească complet înainte de tăiere sau îngheț.