Generalul Robert E. Lee Tort I

Generalul Robert E. Lee Tort I
Generalul Robert E. Lee tort s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1667 calorii, 23g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Rețete similare includ Robert Redford, Robert E. Lee Bundt, și Bobul de porumb al lui Robert.

Instrucțiuni

1
Grăsime și făină patru tigăi 9 inch tort. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Cerneti impreuna faina, crema de tartru si praful de copt de patru ori. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți 8 gălbenușuri de ou cu un bătător rotativ sau electric până când sunt foarte groase, ușoare și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Adăugați cele 2 căni de zahăr, câteva linguri la un moment dat și continuați să bateți până când amestecul este neted și galben pal. Se amestecă 1 coajă de lămâie rasă și sucul de 1 lămâie. Pliați rapid amestecul de făină până când este bine încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți cele 8 albușuri de ou până se formează vârfuri. Îndoiți 1/3 din albușuri în aluat, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarna in tigai si se coace timp de 20 pana la 25 de minute sau pana cand tortul incepe sa se desprinda de laturile tigailor. Slăbiți marginile cu un cuțit și întoarceți-le pe rafturile de tort pentru a se răci în timp ce pregătiți umplutura și glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Se amestecă 6 gălbenușuri de ou cu 2 căni de zahăr, coaja rasă de 2 lămâi și sucul de 4 lămâi. Gatiti peste apa clocotita, amestecand constant, pana cand zaharul se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați 1/2 cană de unt și continuați să gătiți, amestecând constant, timp de 20 de minute sau până când umplutura este netedă și foarte groasă. Se răcește, apoi se întinde între straturile de tort răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Pentru a face glazura lămâie-portocalie: bateți 1/4 cană de unt până când are aspectul de smântână groasă, amestecați 6 căni de zahăr cofetari, puțin câte puțin și continuați să lucrați până când amestecul este foarte neted. Bateți în 1 gălbenuș de ou și 2 linguri de suc de lămâie. Amestecați suficient suc de portocale pentru a face o înghețare tartinabilă, apoi adăugați coaja rasă de 1 lămâie și 2 coji de portocale rase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Se întinde pe părțile laterale și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista