Gemelli cu fenicul prăjit și roșii uscate la soare
Gemelli cu fenicul prăjit și roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 545 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pătrunjel, roșii uscate la soare, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Orez sălbatic cu fenicul prăjit și roșii uscate la soare, și Ouă, Fenicul Și Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul.
Tăiați bulbii de fenicul în jumătate transversal; aruncați miezurile.
Tăiați în bucăți groase de 1/2 inci.
Așezați bucățile de fenicul într-o tigaie mare. Înveliți fenicul cu spray de gătit.
Adăugați 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Se amestecă fenicul; coaceți încă 10 minute sau până se înmoaie.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă de gătit pentru paste. Întoarceți pastele în tigaie.
Adăugați apă de gătit pentru paste rezervate, fenicul, restul de 1 lingură ulei, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, feta și ingredientele rămase; aruncați bine.