Gem de usturoi și Merlot
Gemul de usturoi și Merlot ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 92 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot, și Crostini de usturoi cu Brie și gem dulce și picant de roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute sau pana cand ceapa este aurie si foarte frageda.
Adăugați Merlot și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute sau până când aproape tot lichidul se evaporă.
Se ia de pe foc și se amestecă oțet, rozmarin și piper. Se răcește la temperatura camerei.