Gem de usturoi și Merlot

Gem de usturoi și Merlot
Gemul de usturoi și Merlot ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 92 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ceapă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Filet de vită cu gem de usturoi și Merlot, și Crostini de usturoi cu Brie și gem dulce și picant de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 20 de minute sau pana cand ceapa este aurie si foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați Merlot și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute sau până când aproape tot lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MerlotMerlot
3
Se ia de pe foc și se amestecă oțet, rozmarin și piper. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
OțetOțet
PiperPiper

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista