Gem De Tort De Morcovi

Gem De Tort De Morcovi
Gemul de tort de morcovi este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 64 de porții cu 81 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ananas, pectină de fructe pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când perele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
3
Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
5
Se amestecă amestecul fierbinte în borcane de jumătate de halbă sterilizate la cald, lăsând 1/4-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați într-o conservă cu apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista