Gemul de tort de morcovi este un fără gluten și vegan condiment. Această rețetă face 64 de porții cu 81 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ananas, pectină de fructe pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Gem De Piersici Cu Rubarbă, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați primele șapte ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când perele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
3
Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe timp de 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma.
5
Se amestecă amestecul fierbinte în borcane de jumătate de halbă sterilizate la cald, lăsând 1/4-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
6
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați într-o conservă cu apă clocotită timp de 5 minute.