Gem de smochine, zmeură și lămâie

Gem de smochine, zmeură și lămâie
Gemul de smochine, zmeură și lămâie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 47 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și pectina într-un castron mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați tulpinile din smochine și tăiați smochinele în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3
Puneți-le într-un robot de bucătărie. Pulse până când sunt tocate fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați smochinele într-o oală mare, cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți zmeura în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați-le în oală cu smochinele și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, apa de calciu și untul. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și reveniți la fierbere. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista