Gem De Prune-Zmeură

Gem De Prune-Zmeură
Gemul de prune-zmeură ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 195 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, zmeură, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 40%. Rețete similare includ Gem de prune și zmeură, Gheață De Prune-Zmeură, și Gem De Prune De Zmeură.

Instrucțiuni

1
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind șapte borcane de dimensiuni de halbă.
2
Tăiați gros prunele (nu curățați); ar trebui să aveți 7 3/4 căni. Tăiați gros sau zdrobiți zmeura; ar trebui să aveți 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați prune, zmeură, suc de lămâie, unt (dacă se utilizează) și pectină. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Se amestecă zahărul; când amestecul reia fierberea, se amestecă exact 4 minute dacă se utilizează pectină MCP (1 minut dacă se utilizează pectină Sure-Jell).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PectinăPectină
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați și aruncați orice spumă din gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
5
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/4 inch de spațiu în fiecare borcan și procesați borcane timp de 5 minute (a se vedea notele).
1
Adăugați unt în gemuri și jeleuri pentru a preveni formarea spumei în timpul gătitului. Dacă omiteți untul, îndepărtați spuma înainte de a prăji gemul sau jeleul în borcane. Rețeta va produce cu aproximativ 1/4 cană mai puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
GemGem
2
Măsurați tot zahărul într-un castron înainte de a începe rețeta. Multe rețete de conserve necesită adăugarea unui volum mare de zahăr atunci când un amestec fierbe deja; măsurarea înainte simplifică acest pas și previne greșelile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Utilizați o riglă pentru a măsura volumul. Unele rețete necesită reducerea unui amestec cu o anumită cantitate. Pentru a stabili acest lucru cu ușurință, introduceți o riglă de lemn curată în tigaie înainte de a găti și măsurați cât de departe ajunge amestecul. Apoi gătiți conform instrucțiunilor până când s-a redus cu procentul specificat. De exemplu, dacă amestecul nefiert măsoară 4 inci în tigaie și rețeta spune să se reducă la jumătate, gătiți-l până la 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista