Gem De Miso De Caise
Gemul de caise Miso este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, anason stelat, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Gem de caise-miso, Gem De Miso De Caise, și Friptură de porc cu glazură de caise-Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni uscate tocatecaise, 1/2 cană cireșe uscate tocate, 1/2 cană sake sau alb uscat, 1/4 cană suc proaspăt de portocale, 1 lingură suc proaspăt de lămâie și 1 cană apă într-o cratiță mare; lăsați la macerat 2 ore.
Așezați 1 anason stelat întreg, 1 frunză de dafin mică, 1/2 băț de scorțișoară și 1/2 linguriță de coajă rasă finghimbir în centrul unui strat de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cusfoară de bucătărie pentru a forma un pachet.
Se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic peste mediucăldură; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, timp de 30 de minute. Se amestecă 1 lingură plus 2 lingurițe miso. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat, 5-10 minute.