Gem De Miso De Caise

Gem De Miso De Caise
Gemul de caise Miso este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, anason stelat, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Gem de caise-miso, Gem De Miso De Caise, și Friptură de porc cu glazură de caise-Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni uscate tocatecaise, 1/2 cană cireșe uscate tocate, 1/2 cană sake sau alb uscat, 1/4 cană suc proaspăt de portocale, 1 lingură suc proaspăt de lămâie și 1 cană apă într-o cratiță mare; lăsați la macerat 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați 1 anason stelat întreg, 1 frunză de dafin mică, 1/2 băț de scorțișoară și 1/2 linguriță de coajă rasă finghimbir în centrul unui strat de pânză de brânză. Adunați marginile; legați cusfoară de bucătărie pentru a forma un pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic peste mediucăldură; reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, timp de 30 de minute. Se amestecă 1 lingură plus 2 lingurițe miso. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este îngroșat, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lasă să se răcească.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista