Gem De Ghimbir-Piersic
Gemul de ghimbir-piersic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 651 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Un amestec de unt, ghimbir cristalizat, pectină de fructe pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 134 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gem De Piersici De Rubarbă, Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, și Ginger Peach Pie.
Instrucțiuni
Aduceți piersicile, ghimbirul și pectina la fiert într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă zahărul și untul; gătiți și amestecați până când zahărul este dizolvat. Reveniți la fierbere, amestecând constant încă 1 minut.
Scoateți din căldură și îndepărtați orice spumă cu o lingură.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gemul de piersici în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.