Gem De Căpșuni De Afine
Dulceata de capsuni de afine ar putea fi doar condimentul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 60 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, plus 1/4 cană de zahăr, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o farfurie mică în congelator, astfel încât să puteți testa blocajul pentru o grosime adecvată mai târziu. Sterilizați borcanele și capacele. Într-un robot de bucătărie, pulsați afinele până când sunt tocate grosier, aproximativ trei impulsuri de 1 secundă.
Adăugați căpșunile și pulsați încă de două ori. Dacă preferați un gem mai fin, nu ezitați să pulsați la o textură mai fină.
Se toarnă fructele într-o oală adâncă, cu fundul greu și se aruncă cu 1/4 cană de zahăr alb. Acoperiți și lăsați să stea timp de 1 oră.
Zdrobiți ușor fructele cu un tocător de cartofi pentru a rupe orice aglomerări care s-au format.
Adăugați zahărul rămas, zahărul brun, sarea, sucul de lămâie și untul. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand fructul incepe sa baloneze si sa scuipe. Folosiți un skimmer pentru a îndepărta orice spumă care se formează. Gatiti aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent pentru a impiedica fructele sa se lipeasca de fundul oalei.
Începeți să testați gemul pentru coacere.
Întindeți 1/2 linguriță de fructe fierte pe farfuria rece și puneți-o înapoi în congelator. Așteptați 30 de secunde, apoi treceți degetul prin fructe. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a menține o cale atunci când treceți degetul prin ea. Dacă doriți gem mai gros, puneți farfuria înapoi în congelator și gătiți fructele încă 4 minute și testați din nou. Repetați până când se obține grosimea dorită, dar aveți grijă să gătiți prea mult sau veți modifica gustul gemului.
Scoateți oala de pe foc și folosiți o lingură pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafața fructului. Puneți gemul în borcane sterilizate, lăsând 1/2 inch de spațiu pentru cap și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Borcanele nedeschise se vor păstra la temperatura camerei până la 6 luni. Gemul deschis trebuie refrigerat.