Gem De Congelator De Șold De Trandafir
Rose Hip congelator Jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 481 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $2.01 pe portie. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină de fructe pudră, măceșe și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie Rose și portocaliu-parfumat Red Berry non COOK congelator Jam, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți măceșele pregătite, apa și sucul de lămâie într-un blender; se amestecă până se omogenizează, aproximativ 15 secunde. Bucăți mici de piele de măceșe sunt în regulă. Adăugați treptat zahărul în timp ce blenderul funcționează. Se amestecă până se dizolvă zahărul, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă pectina în 3/4 cană de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere; se fierbe tare aproximativ 1 minut. Se toarnă încet în amestecul de șold de trandafir; amestecați timp de aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă în recipiente mici cu capace. A se păstra la frigider. Gemul care nu este utilizat în câteva săptămâni poate fi păstrat la congelator până la un an.