Gem De Congelator De Căpșuni

Gem De Congelator De Căpșuni
Gemul de congelator de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 160 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 22 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pectină de fructe pudră, căpșuni, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Gem De Congelator De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți căpșunile cu masher de cartofi sau în robotul de bucătărie până când sunt ușor groase (nu sunt curățate) pentru a face 2 căni de căpșuni zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2
Se amestecă căpșunile și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute, amestecând ocazional.
4
Se amestecă apa și pectina într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
6
Se toarnă amestecul de pectină fierbinte peste amestecul de căpșuni; se amestecă constant 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
PectinăPectină
7
Puneți imediat amestecul în recipiente de congelare, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele containerelor; sigiliu.
8
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 24 de ore sau până când este setat.
9
A se păstra la congelator până la 6 luni sau la frigider până la 3 săptămâni. Decongelați gemul înghețat și amestecați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În20 m.
Porții160
Scor De Sănătate0
Revista