Gem De Congelator De Căpșuni
Gemul de congelator de căpșuni ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 160 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 22 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pectină de fructe pudră, căpșuni, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Gem De Congelator De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți căpșunile cu masher de cartofi sau în robotul de bucătărie până când sunt ușor groase (nu sunt curățate) pentru a face 2 căni de căpșuni zdrobite.
Se amestecă căpșunile și zahărul într-un castron mare.
Lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă apa și pectina într-o cratiță de 1 litru.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se toarnă amestecul de pectină fierbinte peste amestecul de căpșuni; se amestecă constant 3 minute.
Puneți imediat amestecul în recipiente de congelare, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele containerelor; sigiliu.
Lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 24 de ore sau până când este setat.
A se păstra la congelator până la 6 luni sau la frigider până la 3 săptămâni. Decongelați gemul înghețat și amestecați înainte de servire.