Gem De Congelator Cu Pere-Vanilie

Gem De Congelator Cu Pere-Vanilie
Gemul de congelator de pere-vanilie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 83 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 44 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vanilie-Portocaliu Congelator Pops, Gem de congelator cu piersici și vanilie {rapid și ușor!}, și Vinetă De Vanilie-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pere într-un robot de bucătărie; puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Puneți pere, coajă, suc și fasole de vanilie într-o cratiță mare. Se amestecă pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
PectinăPectină
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați tigaia la foc mare; aduceți la fierbere. Se amestecă zahărul; gatiti 5 minute sau pana cand zaharul se dizolva. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din căldură. Spumă degresată de la suprafață; aruncați.
5
Îndepărtați fasolea de vanilie. Răzuiți semințele în amestecul de pere; aruncați fasolea. Se amestecă 5 minute pentru a se asigura că fructele sunt suspendate în gem. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
GemGem
6
Notă: refrigerați gemul congelatorului de pere-vanilie în recipiente etanșe până la trei săptămâni sau congelați până la șase luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
GemGem
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Revista