Gem De Congelator Cu Pere-Vanilie
Gemul de congelator de pere-vanilie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 83 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 44 și costă 27 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pere bartlett, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vanilie-Portocaliu Congelator Pops, Gem de congelator cu piersici și vanilie {rapid și ușor!}, și Vinetă De Vanilie-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pere într-un robot de bucătărie; puls până la tocat fin.
Puneți pere, coajă, suc și fasole de vanilie într-o cratiță mare. Se amestecă pectina.
Așezați tigaia la foc mare; aduceți la fierbere. Se amestecă zahărul; gatiti 5 minute sau pana cand zaharul se dizolva. Aduceți la fierbere; gatiti timp de 1 minut, amestecand constant.
Scoateți din căldură. Spumă degresată de la suprafață; aruncați.
Îndepărtați fasolea de vanilie. Răzuiți semințele în amestecul de pere; aruncați fasolea. Se amestecă 5 minute pentru a se asigura că fructele sunt suspendate în gem. Acoperiți și răciți peste noapte.
Notă: refrigerați gemul congelatorului de pere-vanilie în recipiente etanșe până la trei săptămâni sau congelați până la șase luni.