Gem De Cacao De Zmeură
Gemul de cacao de zmeură ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 85 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 70. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pectină obișnuită de fructe sub formă de pudră, pudră de cacao, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cacao Fierbinte Cu Zmeură, Fleac De Cacao Cu Zmeură, și O Oală Fudgy Zmeură Cacao Negrese # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați gemul, pregătiți borcane și capace: așezați 7 borcane cu jumătate de halbă pe raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Măsurați 6 3/4 căni de zahăr într-un castron mare.
Bateți pudra de cacao și pectina împreună într-un castron mic.
Combinați zmeura zdrobită, sucul de lămâie și amaretto (dacă utilizați) într-o oală mare, cu fund greu.
Bateți amestecul de pectină.
Se adaugă untul și se fierbe la foc mare, amestecând continuu.
Adăugați zahăr dintr-o dată și aduceți la fierbere completă care nu poate fi agitată, amestecând constant. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți oala de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu lingura de metal.
Puneți gemul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Gemul conservat se va păstra până la un an într-un loc răcoros și întunecat. Gemul neconservat se va păstra la frigider timp de aproximativ șase luni.