Gem de afine-șampanie cu ghimbir
Dulceata de afine-sampanie cu ghimbir ar putea fi doar condimentul pe care il cautati. Această rețetă servește 60 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir cristalizat, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Cocktail De Ghimbir Cu Șampanie, și Cocktail De Șampanie Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează merisoarele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Transferați-le într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați șampania. Aduceți-le la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când merisoarele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Presărați pectina peste amestecul de afine și amestecați pentru a combina. Se amestecă untul. Întoarceți amestecul la fierbere.
Adăugați afinele uscate, ghimbirul cristalizat și apoi zahărul dintr-o dată.
Puneți amestecul la fiert și fierbeți tare timp de 1 minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului. Puneți dulceața fierbinte în 6 borcane fierbinți, curate, cu jumătate de halbă. Pentru a păstra gemul, procesați borcanele într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Gemul conservat se va păstra până la un an pe raft. În caz contrar, păstrați-l la frigider până la 2 luni.