Gem de afine-șampanie cu ghimbir

Gem de afine-șampanie cu ghimbir
Dulceata de afine-sampanie cu ghimbir ar putea fi doar condimentul pe care il cautati. Această rețetă servește 60 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ghimbir cristalizat, afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Cocktail De Ghimbir Cu Șampanie, și Cocktail De Șampanie Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează merisoarele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați-le într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați șampania. Aduceți-le la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până când merisoarele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Presărați pectina peste amestecul de afine și amestecați pentru a combina. Se amestecă untul. Întoarceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
PectinăPectină
4
Adăugați afinele uscate, ghimbirul cristalizat și apoi zahărul dintr-o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Afine UscateAfine Uscate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Puneți amestecul la fiert și fierbeți tare timp de 1 minut.
6
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului. Puneți dulceața fierbinte în 6 borcane fierbinți, curate, cu jumătate de halbă. Pentru a păstra gemul, procesați borcanele într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Gemul conservat se va păstra până la un an pe raft. În caz contrar, păstrați-l la frigider până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista